Menu

Over de Co-Smederij

Oprichter van de Co-Smederij is
Nelleke den Boon. Zij heeft ruim 25 jaar lang brede ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en bij de overheid.
Haar expertise betreft conceptontwikkeling, omgevingsmanagement, procesmanagement en projectmanagement, business development en marketing. Ze werkt graag met multidisciplinaire teams en met diverse typen organisaties.

Nelleke staat voor vakmanschap, kwaliteit en een positieve insteek. Ze weet hoe ze opgaven en ambities scherp moet krijgen. Haar drive is haar nieuwsgierigheid in wat mensen en organisaties beweegt. Wat zijn hun belangen en waarden? Hoe zijn deze met elkaar te verbinden om tot gezamenlijke belangen en doelstellingen te komen? En welk proces kunnen we gezamenlijk doorlopen om tot resultaten te komen die breed gedragen worden?

Met nieuwe coalities wil Nelleke mooie, vernieuwende resultaten neerzetten. Resultaten die bijdragen aan vooruitgang en het welzijn en werkplezier van mensen.

Meer weten over Nelleke? Kijk op LinkedIn.

 

Samenwerken

De Co-Smederij beschikt over een groot netwerk. Hebben we bepaalde expertise niet in huis, dan huren we die in bij bureaus waar we graag mee samenwerken. U kunt dus altijd rekenen op uitvoering van uw opdracht door professionals op diverse vakgebieden.

De Co-Smederij werkt o.m. samen met het Omgevingskwartier, Casteller Strategie & Projectadvisering, Donders Communicatie, Velthuysen Consultancy en RIBW-Projecten. 

‘Werken aan een gezonde samenleving doe je samen.’
De Co-Smederij
Burg. Martenssingel 37
2806 CM Gouda
info@co-smederij.nl
Projecten

Het Omgevingskwartier
De Groene Sportschool